Mistä on pienet parsonpojat tehty?
Kiviä, hiekkaa, sammaletta, lehtiä, tikkuja ja multaa
kuitenkin sydän täyttä kultaa.
Niistä on pienet parsonpojat tehty.

1472274.jpg

Kaikkea sellaista siis Onni nautiskelee koirapuistossa. Voitte siis vaan kuvitella millaisia kakkaylläreitä meiltä löytyy niin paperilta kuin lattialta. Onni kun kakkaa myös Hannu ja Kerttu-versiota että sitä sitten löytyy vähän sieltä sun täältä. Olo on kuin jouluna konsanaan paketteja avatessa. Onko kovaa vai pehmeää? Tikkuista vai hiekkaista? Hajoaako käsiin vai ehditkö saamaan yllärin ehjänä pyttyyn asti? Ja se kuka sanoo nyt, että pitää vaan kieltää sitä syömästä sellaista, on äärimmäisen tervetullut ulkoilemaan meidän kanssa ja näyttämään minulle miten se tapahtuu niin että se toimii.... ilman sellaista tunnetta, että olet maailman suurin pelle kun 3,5 kk pentu uunottaa sua ihan sata nolla. Nyt sitten yritän tätä "en ees huomaa mitä teet, käännän sulle selän...." ja herra sitten tulee istumaan jalkojen taakse - ja syö hiekkaa. PRKL! Nooooh.... olen mä kovempienkin kundien kanssa asioista vääntöä käynyt ihan työni puolesta, notta eiköhän se tästä...

Tiuku saattaa sitte olla valeraskaana. Voi neiti parkaa! Olin hommanu heille uuden lelun, sellaisen röhkivän pienen vaaleanpunaisen porsaan. Tiuku on ennenkin ominut uuden lelun ensin itselleen, mutta on sitte antanut Onninkin sillä leikkiä. Nyt ei tullut kuuloonkaan. Possua piti hoivata. Nuolla ja kirputtaa. Kanniskella ja niin edelleen. Muutenkin Tiuku on ollut hieman outo ja aamulla saattaa jättää syömättä. Ei ainakaan heti suostu. Ja nukkuu. Kiesus, että likkaa väsyttää.
1472298.jpg

Laitoin sitte possun pois. Kaapissa odottaa parempia leikkihetkiä. Kyllä Tiuku sillä leikkikin, mutta tuo hoivaaminen oli uutta. Seuraillaan nyt sitte tilannetta, että miten kehittyy ja kummoiseksi. Hiukan käyp neitiä sääliksi, kun ensin oli ihan kauhia kiima ja neiti olis niiiiiiiiiin tahtonut rakastaa vaikka lyhtypylvästä ja nyt jos sitte luullaan että odotellaan vauvoja. Mitäköhän se mahtaa ajatella sieltä tulevan? Nuo sulhasehdokkaat kun pääsääntöisesti olivat liikennemerkkejä tai roskalaatikoita. Josko sieltä tulis vaikka viis kappaletta koirista varoittavia kylttejä??? Voi, voi Tiukuri parka... Kaikkea sitä pitää pienen parsontytön kärsiä. Ei ole helppoa olla nainen.

Mutta eipä tällä erää muuta. Hyvää yötä, Tiukun ja Onnin myötä....
1472310.jpg

Siis meillähän ei koirat tule sänkyyn eivätkä etenkään nuku siellä. Parsonit ovat sitten asia erikseen...