Moi! Me ollaan Tiuku ja Onni. Me ollaan nyt sitte julkkiksii. Meidät voi kohta (vuoden päästä keväällä 2009) nähdä telkkarissa. Nimmareita jaellaan puhelimitse.

1469727.jpg

Jep, totta se on. Tiuku ja Onni ovat nyt sitte onnistuneet linssiluteilemaan ihan kunnolla. Mentiin tänä aamuna koirapuistoon ulkoilemaan as usual ja yhtäkkiä sinne rynnii lauma ihmisiä ja kuvausryhmä. Mukana heillä oli hieman gorgia muistuttava mustaharmaa koira nimeltä Laku. Kaksi naista ja yksi pikku tyttö sitten istuivat puistossa ja kuvausryhmä alkoi kuvata. Ylläri, että nämä kaksi sankaria sitte kameran eteen pyörimään. Pitihän uutta kaveria nyt leikkimään kutsua kun oli noin jänniä ihmisiä mukana!! Kuuntelin hieman sivusta kun haastattelua tehtiin ja utelias kun oon niin kysyin sitte että missäköhän ohjelmassa mun koirani mahdollisesti onnistuivat pyörimään. Epäilyni vahvistettiin - kyseessä on Koiralle koti-ohjelma. Kolmatta tuotantokautta kuulemma kuvasivat ja ens keväänä vasta näkyy telkkarissa. Mielenkiintoista nähdä vilahtaako sitte Onni ja Tiukukin siellä.
Viime sunnuntaina käytiin katsomassa Agility-kisoja ja tavattiin siellä Tiina ja Ville ja IHANA Kleni. Siis niin komia poika ettei mitään määrää!! Ja Onni on ihan mini-Kleni. En ollut aikaisemmin tajunnu kuinka paljon he oikeasti toisiaan muistuttavat. Ja Aino - voi hyvä tavaton kun on nätti tyttö!! Ja niin mukavia nuo Tiina ja Ville, että toivottavasti tavataan uudestaan ja mukavemmilla keleillä. :) Muitakin tuttuja kohdattiin eli Russu ja Onnin velipoika Kapu omistajineen. Oli kyllä tosi mukavaa nähdä Merjaa ja Jaria. Kapusta on kasvanut iso poika myös ja KARVAINEN. Ihana pieni pörriäinen. Onni ja Kapu tulivat hyvin juttuun ja hännät vispasi urakalla. Nähtiin myös Russun ja Klenin startit. Vauhtia riitti kummallakin, mutta valitettavasti molemmille tuli näistä starteista hylsyt kun sen putken imu on niiiiiiiiiiin iso.... :) Hienolta näytti kuitenkin! Ja minä ainakin sain pienen agi-kuumeen... Nyt on sitte kirjastosta lainattu kirja, että hieman alan tutustua siihen maailmaa näin teoriapuolelta. :) Josko sitten syksyllä kursseille tuon Tiukun kanssa...
1469767.jpg

Yhteiselo Tiukun ja Onnin välillä alkaa sujua melko lailla loistavasti. Onnin kanssa toki on vielä paljon hommia tehtävänä. Välillä poitsu hieman testailee rajoja, mutta tää mamma jaksaa kyllä niitä rajoja ylläpitää. Melkoinen pikku riivinkäinen se osaa olla ajoittain, mutta sehän kuuluu vaan toimenkuvaan. Mutta hyvin kaiffarit toimeen tulee, vaikka seuraavasta ei välttämättä uskois:
1469773.jpg

Tällä erää näihin kuviin ja tunnelmiin! ;)