Sujui ihan yhtä mukavasti kuin ensimmäinenkin. Ei mitään ylimääräistä draamaa tai itkua. Tiuku yritti hieman kerjätä emännän viereen, mutta tiukka kielto ja ilmoitus, että sun täytyy vahtia Onnin unta, palauttivat neidin äkkiä takaisin lattiarajaan. Tosin, perästä kuului... Tiukun also known as Tinker Bell is also known as Stinker Bell...
Tästäpä tulikin muuten mieleeni. Tiukuhan on omasta mielestään superfiksu. Ajoittain myös emäntä on samaa mieltä, mutta tässä eräänä kertana koirapuistossa älykkyysosamäärä ei tainnut olla kovinkaan huippu. Siis koiralla. Kyllähän mulla aina... :) Tiuku oli puistossa ilman koiraseuraa ja sillä oli hieman tylsää. Minä hölmö en ollut hoksannut ottaa palloa mukaan, joten laitoin käteni nyrkkiin ja heiluttelin sitä, samalla iloisesti Tiukun nimeä huudellen. Neitihän oli ratketa liitoksistaan ja kun "heitin" sen näkymättömän pallon, lähti Tiuku kuin ohjus perään ja etsi innolla palloa. Tätä jaksettiinkin sitten leikkiä puolisen tuntia. Ja hauskaa oli!! Kummallakin - ehkä vain eri syistä. Tiuku: Tinker Bell also known as Dumb Bell.
Elo alkaa hieman tasaantua täällä. Tiuku ei kyräile Onnia oikeastaan yhtään. Päästi sen jopa ruokakupilleen, tosin minä juoksin hakemaan Onnin sieltä pois. Hiukan ihmeissäni katsoin neitiä, joka ei ollut moksiskaan siitä, että Onni olisi autuaasti auttanut kupin tyhjennyksessä. Syliinkin mahtuvat yhtä aikaa ja Onni saa suukottaa emäntää (kunhan muistaa sitten suukottaa Tiukua kans). Tänä aamuna Tiuku sai keittiössä oikein kunnon suukkohoidot molemmilta ja yhtä aikaa. Typykkä hyrisi tyytyväisyydestä: I'm popular!!!
1358705.jpg