Oikein hävettää kun en ole piiiiiiitkään tänne mitään kirjaillut.  On kerta kaikkisesti ollut niin kiirusta ettei ole joutanut mitään kirjaamaan.  Nytkin teen vain pikapäivityksen ja yritän sitte myöhemmin kirjoitella kuvien kera.

Mutta kaikessa lyhykäisyydessään: Tiukun leikkaus meni mainiosti. Ensimmäisenä iltana ja yönä pikku prinsessa oli todella kipuinen, mutta kun Onnikin palasi Sarin luota hoidosta (KIITOS SARI VIELÄ KERRAN näin rutkasti jälkikäteen), oli neito jo paljon virkeämpi. Tiuku siis leikattiin torstaina ja Onni palasi kotiin perjantaina. Tosi hienosti meni ja siitä kirjoittelen sitten lisää.

Pelätty putkiremppa alkoi ja koirat asustavat nyt Turussa Essin riesana... IKÄVÄ on suuri!! Ainakin minulla. Tiukusta ja Onnista en tiedä. Tammikuun 3. viikolla pitäisi rempan olla minun linjastoissa valmis, että sitten ehkä pääsevät hauvat kotiin.

Onnia on joutunut mummi käyttämään lääkärissä koska Onni sai ilmeisesti poronlihasta allergisen reaktion. Parka kropsutti tassut ja hännäntyven verille!! Kortisoni auttoi ja kun kuusi viikkoa on kulunut niin sitten tehdään testit. Kuusi viikkoa siksi, että kortisonin pitää poistua elimistöstä jotta testi olisi luotettava. Harmittaa tosi paljon jos allergioita löytyy, mutta onneksi ne on hoidettavissa ihan ruokavaliolla. Onni on taatusti ollut tosi stressaantunut kaikesta muutoksesta kun muutenkin hää tuntuu olevan sellanen herkkisluonne, sellanen runopoika hessuhopo. Mutta seuraillaan nyt tilannetta...

kirjottelen vähän enemmän täs joku päivä ja koitan laittaa kuvia kans.

Johanna