Tänään ollaan ulkoiltu melko ahkerasti ja alkaahan tuo jo sujua joten kuten. Hieman on remmit solmussa ja emäntä harrastaa esteloikkaa, mutta sekin alkaa olla jo harvinaisempaa kuin mitä ihan ensimmäisillä kerroilla. Onni on muutamat pisutkin jo pihalle tehnyt, mutta ensi viikolla ajattelin aloittaa hieman tehokkaamman opetuksen. Tosin, en todellakaan odota että Onni oppisi sisäsiistiksi vielä aikoihin. Sen rakko kun ei vedä ihan samassa suhteessa kuin Tiukun ja pidätyskyky on sellaisen 70-vuotiaan eturauhasvaivaisen miehen luokkaa... :) Aamupäivällä tehtiin hieman pidempi lenkki ja hyvin Onni jaksoi. Sitten se nukkuikin varmaan yli kaksi tuntia tyytyväisenä patjalla Tiuku-tädin kainalossa.
Onni on muuten siisti miehenalku. Suurin osa pissoista ja kakoista tehdään siististi paperille. Muutamia äksidenttejä on toki tapahtunut. Eikä siisteys sitten tämän pidemmälle uloitu. Kaikki lelut levitetään lattialle pitkin ja poikin. Sitten haetaan lisää lelukorista. Täytyisi varmaan molemmille opettaa tuo lelujen siivoaminen koriin jossakin mutkassa.
Onni alkaa myös oppia talon tavoille (tai siis ne opetetaan hänelle eikä vaihtoehtoja ole). Meillä nimittäin tykätään nukkumisesta. Jos ei ole erityistä syytä nousta sunnuntaiaamuisin (tai minään muunakaan aamuna) kukonlaulun aikaan, niin ei muuten nousta. Tiukukin tykkää nukkua tooooooosi myöhään eikä ole yhtään hyväntuulinen jos sitä ollaan potkimassa ylös sängystä ennen kymmentä tai yhtätoista aamulla. Ainoa poikkeus on Mummola. Muualla nukutaan. Silloin Tiukukin nousee aikaisin jos emännän on mentävä aamuvuoroon seitsemäksi, mutta muuten nukutaan. Onni heräsi tänä aamuna puoli kahdeksalta. Herätti emännän ja Tiukun. Sai vastauksen emännältä: mene paperille pissalle ja sitten takaisin nukkumaan. Sai vastauksen Tiukulta: äääääärrrRRRRRRRRrrrrrrrRRRRRRRrr......RÄYH! (suomennettuna: turpa kiinni ja nuku tai muuten alkaa lätty lätistä. NIH!) Onni kävi paperilla pissalla, kömpi takaisin patjalle ja nukkui - aamuyhdeksään!! Jei! Erävoitto. Meillä nukutaan, usko poika se. :)
Mummille vaan terveisiä, että sellaiset pahat tavat kuin aamulla heräileminen klo 4.30 kitketään tässä huushollissa alta aikayksikön, että ei kannata edes yrittää opettaa moisia... ;) Samat terveiset pätevät sitten myös Essiin... :D
1361521.jpg

Ulkoilumuotia. Tää on jo vakavalla pohjalla tää suhde kun on samanlaiset tuulipuvut. :)