Kaikenlaista jännää siis mahtuu pienen parsonin ja hiukan isomman emännän elämään. Jälleen varma keväänmerkki havaittiin tänään, kun kärpänen pörräili ikkunassa. Kärpänen tosin koki kovan kohtalon. Onni söi sen.

Tiukulle olen nyt sitten varannut ajan sterilisaatioon ja se on ensi viikon torstaina. Jos sanoisin etten yhtään jännitä sitä tahi panikoi, en puhuisi totta alkuunkaan. Mutta Tiukun kannalta se on paras ratkaisu. Tiukulla on jokaisen juoksun jälkeen ollut valeraskaus eikä se ole kivaa Tiukulle ensinkään. Joten näin nyt päästään niistä. Toivottavasti operaatio sujuu hyvin. Ainakin asemalla oli mukavankuuloinen hoitaja kun soittelin sinne ja varasin aikaa. Vuovetissä Tiuku on nyt tarkoitus operoida. Meiltä ei ole pitkä matka sinne, joten senkin puolesta se on ihan hyvä vaihtoehto. Onni-poika pääsee Sarin ja tyttöjen hellään huomaan hetkeksi. Ihan pariksi päiväksi vain, että saa neiti toipua. Toivottavasti toipuminenkin tapahtuu sitten ihan mukavasti, ettei tulis mitään ongelmaa sen suhteen.

Onnillahan on nyt ollut hieman massuvaivoja. En tiedä onko herra onnistunut samaan pöpön jostain tuolta ulkoa vai mikä oli, mutta hiukan on ollut löysää massua ja sitten vähän enemmänkin löysää. Onneksi kuitenkin on saatu hoidettua vaivaa ihan kotikonstein ja nyt näyttäisi siltä että alkaa rauhoittua tuokin vaiva. Onni on ollut koko ajan tosi pirteä, ainoa vaiva on ollut vain suihkuava takapuoli. Onni on myös onneksi pystynyt pidättämään niin ettei ole tarvinnut sen takia lattioita puunata.

1239204483_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Hei babe, kuis hurisee?

 

Alkaa myös tää elo täällä Hesassa tasaantua ja koiratkin tottua. Tää kevät vaan näyttää ainakin laittavan Onnin sukat niin pyörimään, että hieman on tuota ei niin kivaa merkkailua sisälle ollut, mutta sekin alkaa olla rauhoittumaan päin. Ei olleskaan joka päivä. Mikä on sekin kiva. Tiukun sulotuoksut ei vissiin kiusaa niin kamalasti, mikä kertoo ainakin siitä, että ajankohta leikkaamiseen on ihan hyvä Tiukun kannalta. Ainakin uskoisin niin.

1239204905_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Voisin laulaa teille Christina Aguileraa: ai ääääm bjuuutifuuul in evri singöl vei.....

Mutta tällaista tällä kertaa. Me täällä odotellaan Suvia kylään ja Pääsiäisvapaita, joita mulla on neljä!!!! JEEEE!! Miniloma. Nam. Sitten ensi viikolla Alina tuleekin kylään, josta on iso apu mulle operoidun Tiukun (joka taatusti osaa ottaa pisteet kotiin koko tilanteesta ja lypsää mun syyllisyystuskista itselleen paljon hellyydenosoituksia...)sekä Onnin kanssa joka on myös perso halailulle.

Kuulemisiin,

Johanna